Vacature:

 

Gevorderde advocaat-stagiaire/beginnend medewerker voor de algemeen civiele praktijk

 

 

Dit ben jij

 

Je hebt als advocaat minimaal twee jaar werkervaring in de (bij voorkeur) algemene rechtspraktijk, hebt liefde voor het vak en bent toe aan een nieuwe uitdaging. Je kan goed zelfstandig werken, je bent ondernemend, flexibel en hebt een no-nonsense instelling. Je bent gericht op kwaliteit en neemt verantwoordelijkheid in een zaak.

 

 

Dit verwachten wij van jou

 

Onze advocaten werken vanaf het begin af aan zelfstandig en bouwen een eigen praktijk op. Dit betekent het zelf contact onderhouden met cliënten en bepalen van een koers in een zaak, het voeren van overleg met wederpartij, opstellen van processtukken en optreden in rechte. 

 

 

Over ons

 

AD Advocaten bestaat uit negen advocaten en heeft een commerciële advies- en procespraktijk. Het kantoor is gevestigd in een van de prachtige Zevenlandenhuizen nabij het Vondelpark in Amsterdam en staat inmiddels meer dan 30 jaar zakelijke en particuliere cliënten bij in (onder meer) het arbeidsrecht, erfrecht, aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht, bouwrecht en personen- en familierecht.

 

Op kantoor heerst een informele werksfeer waarbij een goede begeleiding wordt geboden en ruimte bestaat voor verdere ontwikkeling en specialisatie. AD advocaten staat voor een hoogwaardige juridische dienstverlening in combinatie met een goede work-life balance.

 

 

Reageren

 

Interesse? Stuur een motivatiebrief met cv en pasfoto per e-mail naar: mevrouw mr. M.A.M. Euverman (euverman@adadvocaten.nl). 

 

 

 

Vacature:

AD Advocaten
Roemer Visscherstraat 24
1054 EX Amsterdam

Telefoon 020 61 81 781

Fax 020 68 33 042

Direct contact »
Stel een vraag »