Marian Euverman

Partner
Foto Mijn LinkedIn

Marian is sinds 2007 advocaat. Na enkele jaren ervaring op te hebben gedaan bij een middelgroot kantoor in Rotterdam, werkt zij vanaf 2009 bij AD Advocaten. Marian is op 1 januari 2015 toegetreden tot de maatschap van AD Advocaten.

 

Zij is gespecialiseerd in arbeidsrecht en behartigt de belangen van zowel werkgever als werknemer op het gebied van onder meer individueel en collectief ontslagrecht, medezeggenschapsrecht en arbeidsongeschiktheid.


In 2012 heeft Marian met succes de specialisatieopleiding Grotius Arbeidsrecht afgerond. Door deze intensieve opleiding, waarbij alle facetten van het arbeidsrecht aan de orde zijn gekomen, kan zij cliënten op zeer deskundige wijze adviseren en bijstaan.


Voorts heeft Marian veel ervaring met zaken op het terrein van algemeen contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht en is ervaren in het voeren van procedures.

 

Marian wordt in haar werk getypeerd als een betrouwbaar en doortastend advocaat. Zij is zeer scherp in het voeren van onderhandelingen; in procedures haalt zij het onderste uit de kan. 

 

Bijzonderheden/Nevenactiviteiten

Lid Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)

Lid Vereniging van Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam

 

Rechtsgebiedenregister 

Mr. M.A.M. Euverman heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

 -          Arbeidsrecht 

 -          Aansprakelijkheidsrecht

 -          Contractenrecht

 Op grond van deze registratie is hij/zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.»