Juliette Daniels

Advocaat
Foto Mijn LinkedIn

Juliette is sinds 2010 werkzaam bij AD Advocaten, eerst als juridisch medewerker en vanaf februari 2011 als advocaat. Naast strafzaken behandelt Juliette ook zaken op het gebied van personen- en familierecht en verbintenissenrecht.

 

Juliette is gedreven en vindt het belangrijk dat vooraf de juiste strategie wordt bepaald om voor de cliënt een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Juliette staat de cliënt met haar juridische kennis en ervaring met volle overtuiging bij. Cliënten omschrijven Juliette als zeer vakbekwaam en betrokken. Aangezien de rechtbank voor veel mensen een onbekend terrein is, vindt Juliette het belangrijk om de cliënt tijdens de procedure zo goed mogelijk te begeleiden door naar de cliënt te luisteren, goed bereikbaar te zijn en actief in het proces te staan. Ook Engels-, Frans- en Duitstalige clienten kunnen bij Juliette terecht. 

 

Bijzonderheden/nevenactiviteiten

Lid Vereniging Familie- en Jeugdrecht

Lid Vereniging voor Vrouw en Recht

Redacteur Amsterdams Balie Bulletin (ABB)

 

Rechtsgebiedenregister

Mr. J.C. Daniels heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

-          Personen- en Familierecht

-          Algemene praktijk Civiel recht

Op grond van deze registratie is hij/zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied

 

 

 »